Termeni si conditii utilizare site

Termeni si conditii utilizare site

Prezentul site este detinut de Alior Bank S.A Sucursala Varsovia („Banca”) si a fost creat pentru a constitui un cadru general de informare pentru clientii Bancii si potentialii clienti ai Bancii. Prin accesarea acestui site, cat si a materialelor si informatiilor furnizate prin intermediul sau, dumneavoastra confirmati ca ati citit, inteles si acceptat termenii si conditiile mentionate aici.

Avand in vedere ca acest site este proprietatea Alior Bank S.A Sucursala Varsovia, toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv dar nelimitat la: drepturile de autor si drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate pe acest site apartin Bancii. Intregul continut al site-ului este protejat de prevederile cuprinse in Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si alte drepturi conexe astfel cum a fost modificata si actulizata („Legea drepturilor de autor”), toate drepturile fiind rezervate de catre Alior Bank S.A Sucursala Varsovia.  Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea materialelor de pe site de catre orice persoana fizica sau juridica fara acordul prealabil scris al Bancii. Descarcarea sau copierea prin orice metode a datelor, informatiilor si/sau materialelor de pe acest site si folosirea lor ulterioara constituie o incalcare a acestor drepturi de autor detinute de catre Banca.

Informatiile, produsele si serviciile prezentate in cadrul acestui site ofera o imagine generala asupra produselor si serviciilor oferite de catre Banca si exista  posibilitatea ca unele din acestea sa nu fie complete sau actualizate. In aceste conditii, recomandam oricarui Client sau potential Client ca, inainte de a lua orice decizie referitoare la achizitionarea unuia dintre produsele sau serviciile prezentate aici, sa contacteze un consultant al Bancii prin intermediul oricaruia dintre canalele de comunicare oferite de Banca, pentru a putea obtine toate informatiile si detaliile necesare care sa va ajute sa luati o astfel de decizie.

 Informatiile cuprinse in cadrul site-ului, termenii si conditiile de utilizatre a site-ului vor fi modificate de catre Banca ori de cate ori va considera necesar sau util, fara a fi necesara notificarea prealabila a Clientilor sai.

Prin prezenta sunteti de acord sa recititi aceasta sectiune a site-ului in mod regulat, pentru a lua la cunoastiinta orice astfel de modificari, iar accesul dvs. si/sau utilizarea acestui site vor constitui dovada ca ati fost de acord cu acestea.

Banca nu poate fi considerata raspunzatoarea pentru nici un prejudiciu (direct sau indirect) cauzat dumneavoastra sau oricarei alte persoane prin utilizarea de catre dumneavoastra sau alta persoana a acestui site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde, sau orice alte prejudicii cauzate de omisiuni, erori, defectiuni, intreruperi sau intarzieri in operare sau transmitere, virusi sau orice alti factori similari.

Link-urile catre alte site-uri cuprinse in cadrul acestui site sunt furnizate in scopul ofeririii unui acces rapid al respectivelor informatii, iar Banca nu isi asuma responsabilitatea sau raspunderea pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate pe acestea si nici pentru calitatea si acuratetea informatiilor cuprinse in cadrul acestor site-uri.

Acest site a fost dezvoltat de Alior Bank S.A Varsovia, Sucursala Bucuresti pentru a constitui o sursa generala de informare. Prin accesarea acestui site, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, dvs. confirmati ca ati citit, inteles, acceptat si agreat urmatorii termeni si conditii.

Frazele utilizate in aceasta sectiune sunt definite in felul urmator:

Utilizator - persoana fizica care utilizeaza resursele acestui site in modul descris in urmatorii termeni de utilizare.

Alior Bank S.A Varsovia, Sucursala Bucuresti recomanda utilizarea urmatoarelor browsere web:

  •  MS Internet Explorer - versiunea 9.0 sau alta versiune ulterioara
  •  Mozilla Firefox - versiunea 11.0 sau alta versiune ulterioara,
  •  Google Chrome - versiunea 18.0 sau alta versiune ulterioara

Pentru a utiliza toate funcționalitatile site-ului www.telekombanking.ro trebuie sa activati protocolul SSL de transmitere in siguranta a datelor, precum si Java Script Service, Java, Flash si permiteti utilizarea cookie-urilor.

Utilizatorul are dreptul sa foloseasca functionalitatile acestui site numai pentru scopul sau personal. Aceasta inseamna ca, in ceea ce privește datele si alte materiale prezentate pe acesta se interzice utilizarea acestora in scopuri comerciale.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale afisate pe site fara acordul scris prealabil din partea Alior Bank S.A Varsovia, Sucursala Bucuresti

Alior Bank S.A Varsovia, Sucursala Bucuresti isi rezerva dreptul de a utiliza cookie-urile pentru a facilita oferirea catre utilizatori a unor functionalitati care nu puteau fi indeplinite in lipsa acestora precum si pentru a personaliza si imbunatati relatia stabilita prin utiliziarea de catre vizitatori a acestui site (ex. pentru accesul rapid la informatiile de interes, optimizarea meniurilor de navigare, etc).

Alior Bank S.A Varsovia, Sucursala Bucuresti inregistreaza preferintele web ale utilizatorilor, ajutand proprietarii aplicatiilor web sa ofere vizitatorilor acestora un continut adecvat si/sau reclame diferentiate

Alior Bank  S.A Varsovia, Sucursala Bucuresti asigura confidentialitatea datelor cu caracter personal prelucrate in conformitate cu acordul exprimat de persoana fizica vizata si conform prevederilor legale. Accesul la informatiile tratate drept confidentiale va fi limitat la acele persoane, care prin natura activitatii desfasurate, este necesar sa ia cunostinta de aceste informatii in scopul ducerii la indeplinire a scopului, raporturilor juridice nascute in relatie cu banca. Aceste persoane sunt tinute sa respecte caracterul confidential al acestor informatii, asumandu-si la randul lor obligatia de a asigura si pastra confidentialitatea acestor date si informatii si de a le prelucra in conformitate cu cerintele legale.