Solicita amanarea la plata a ratelor

Solicita amanarea la plata a ratelor

Suntem alaturi de clientii nostri, iar siguranta lor este o prioritate pentru noi.

Daca in acest context, generat de epidemia de Covid 19, ai dificultati la rambursarea lunara a ratelor creditelor tale, atunci ai posibilitatea amanarii platii lunare a ratelor pe o perioada cuprinsa intre o luna si maxim 9 luni.

Daca vrei sa soliciti amanarea platii ratelor la creditele tale, te rugam sa ne contactezi la 021 9253 sau sa ne trimiti un mesaj pe adresa de email contact@telekombanking.ro, pana cel tarziu la data de 15 martie 2021.

In cazul in care folosesti adresa de email, te rugam sa mentionezi urmatoarele informatii:

·         Subiect email: "Solicitare amanare plata rate";

·         In continutul mesajului sa precizezi obligatoriu numele si prenumele, CNP-ul, numarul tau de telefon si motivul pentru care soliciti amanarea platii ratelor, pentru a te putea contacta in cel mai scurt timp posibil.

Te rugam sa tii cont si de urmatoarele informatii suplimentare:

·         Acceptam cereri de suspendare a ratelor initiate pana la 15 martie 2021;

·         In perioada de amanare a platii ratelor nu vei rambursa nicio suma bancii;

·         Amanarea de la plata a ratelor se poate aplica pentru toate creditele de nevoi personale pe care le detii prin oferta Telekom Banking, acordate pana la data de 30.03.2020;

·         Dupa ce iti confirmam primirea solicitarii tale, vom procesa cererea ta de amanare a platii ratelor, operatiune care va dura aproximativ 15 zile lucratoare;

·         Dupa procesare, iti vom trimite pe e-mail o informare privind modificarile aduse contractului de credit si noul grafic de rambursare. Nu este necesar sa vii la noi sa semnezi documentele in original.

·         Se poate acorda amanarea platilor pentru maxim 9 luni (se vor deduce lunile pentru care au fost acordate anterior amanari la plata).

Te rugam sa consulti Informarea referitoare la prelucrarea datelor personale in sistemul Biroului de Credit.