Unde ne gasesti?

Unde ne gasesti?

Bucura-te de flexibilitatea si mobilitatea oferita de noul stil de banking, Telekom Banking! Ai la dispozitie mai multe modalitati de a deveni clientul nostru si de a solicita produsele si serviciile de care ai nevoie.

Deschizi contul online:

  • Deschide rapid, fara drumuri la banca, contul tau curent apasand aici;
  • Descarca gratuit aplicatia Telekom Banking, din Google Play sau AppStore, si deschide contul direct din aplicatie; 

Sau ne poti vizita pentru a-ti deschide contul pe loc:

  • Intr-unul din punctele de vanzare dedicate serviciilor bancare din magazinele Telekom. Aici, pe langa deschiderea contului, poti solicita unul dintre produsele de credit din oferta noastra. Te rugam sa ai in vedere ca in aceasta perioada, in vederea limitarii raspandirii infectiilor cu noul coronavirus (COVID-19), este posibil ca unele puncte de vanzare sa fie inchise temporar. Incercam sa mentinem actualizata aceasta lista, insa inainte de a vizita unul dintre punctele noastre de vanzare, te rugam sa verifici ca locatia respectiva este inca deschisa, accesand site-ul www.telekom.ro/magazine.
  • In cel mai apropiat magazin din reteaua Telekom Romania sau Germanos*. Lista completa o gasesti aici.Te rugam sa ai in vedere ca in aceasta perioada, in vederea limitarii raspandirii infectiilor cu noul coronavirus (COVID-19), este posibil ca unele magazine sa fie inchise temporar.

Iti poti plati cu numerar rata la credit sau overdraft:

  • La orice terminal PayPoint din toată țara.  Lista completa a locatiilor o gasesti aici
  • In cel mai apropiat magazin din reteaua Telekom Romania*. Lista completa o gasesti aiciTe rugam sa ai in vedere ca in aceasta perioada, in vederea limitarii raspandirii infectiilor cu noul coronavirus (COVID-19), este posibil ca unele magazine sa fie inchise temporar.

* Produsele si serviciile din oferta Telekom Banking nu sunt disponibile in reteaua de magazine partenere ale Telekom Romania.