Overdraft

OVERDRAFT

Sigur ti s-a intamplat sa ramai fara bani cu cateva zile inainte de salariu. Sau poate te-ai confruntat cu situatii neprevazute si a trebuit sa te imprumuti la prieteni. Prin oferta Telekom Banking poti dispune de o rezerva de bani pe care s-o poti accesa atunci cand ai nevoie, iar daca nu o folosesti, nu platesti nimic. Hai #BankingLiberare!

  • Pana la 20.000 Lei disponibili imediat in contul tau;
  • Perioada extinsa de folosire a banilor de pana la 5 ani;
  • Platesti dobanda doar pentru cat folosesti;
  • Cumperi telefoane in rate, fara dobanda, de la Telekom Romania;
  • Acces la bani prin card cu retrageri gratuite la ATM oriunde in lume;
  • Servicii si tranzactii online gratuite;
  • Acordare rapida, cu o singura vizita la banca.
 

Ce avantaje iti ofera Overdraftul?

Ce avantaje iti ofera Overdraftul?

Ai un surplus de bani oricand la indemana

Prin oferta Telekom Banking poti obtine o limita de Overdraft de pana la 20.000 Lei, pe care o vei avea disponibila in contul curent ca s-o folosesti atunci cand doresti. Limita de Overdraft se acorda inca de la inceput pe o perioada de 5 ani, astfel incat sa nu mai ai grija reinnoirii.

 

Folosesti banii fara comisioane

Poti folosi oricand doresti bani din limita de Overdraft, fara sa platesti comisioane. Prin Cardul de debit atasat contului tau curent, ii poti retrage gratuit de la orice ATM din lume sau ii poti folosi pentru plati la POS si pe internet. De asemenea, ii poti transfera gratuit catre orice conturi deschise la banci din Romania prin serviciile de Internet si Mobile Banking, care iti sunt oferite fara comision de administrare.

Poti schimba banii la cel mai bun curs valutar

Atunci cand pleci in vacanta sau cand faci cumparaturi online de pe magazine din strainatate, poti sa schimbi valuta folosind bani din limita de Overdraft, la cel mai bun curs valutar din piata, prin platforma Schimb Valutar Online.

Cumperi telefoane in rate, fara dobanda

Poti folosi o parte din limita ta de Overdraft sau chiar pe toata ca sa-ti cumperi orice telefon sau tableta, in rate, direct in magazinele Telekom. Pentru aceasta suma utilizata din limita de Overdraft beneficiezi de dobanda 0% si de plan de rate de pana la 24 de luni. Afla mai multe detalii aici.

Obtii Overdraftul pe loc

Poti primi Overdraftul pe loc, daca veniturile tale pot fi verificate in baza de date ANAF si nu este necesar sa aduci documente suplimentare. Cu aceasta ocazie, iti va fi deschis si contul curent in care vei primi banii.

Platesti dobanda doar pentru sumele utilizate

Daca nu ai utilizat nicio suma din limita de Overdraft in decursul unei luni, nu ai niciun cost si nicio obligatie de plata. Atunci cand folosesti bani din limita de Overdraft in decursul unei luni, orice suma incasata in contul curent va acoperi suma utilizata din limita de Overdraft.

Poti reutiliza sumele rambursate
Pe masura ce rambursezi sumele utilizate, le vei putea folosi in continuare pana la scadenta Overdraftului. Atunci cand nu rambusezi integral suma utilizata si vrei sa folosesti in continuare banii disponibili din limita de Overdraft, este necesar sa asiguri lunar in cont suma minima care iti este comunicata prin extrasul de cont si prin SMS cu cateva zile inainte de scadenta. Poti alimenta contul curent pentru rambursarea overdraftului si pentru plata ratelor la telefoane prin transfer de la orice banca, prin depunere de numerar la terminalele PayPoint sau la orice casierie din reteaua Telekom - gasesti aici lista de magazine.