Internet Banking

SIMPLU, RAPID, GRATUIT – INTERNET BANKING

Simplificam bankingul pentru ca tu sa castigi timp pentru lucrurile care conteaza cu adevarat pentru tine. Prin Internet Banking faci operatiunile bancare cat ai zice “click”, de oriunde te-ai afla. Hai #BankingLiberare!

  • Platforma inovativa si prietenoasa, cu functionalitati unice in piata;
  • Acces instant si gratuit la banii tai, non stop;
  • Transferuri online gratuite in lei;
  • Motor de cautare ca sa gasesti tranzactii si informatii intr-o secunda;
  • Functii de securitate avansate pentru cardurile tale;
  • Informatii si suport 24/7 prin Contact Center.

Deschide cont online

 

Ce avantaje ai?

Ce avantaje ai?

Acces 24/7 la banii tai

Esti liber sa-ti folosesti banii din cont oricand doresti si de oriunde. Poti face cu cateva click-uri transferuri, plati de facturi, schimburi valutare si chiar depozite, fara drumuri la banca.

Multiple metode de securitate

Poti alege intre mai multe metode de acces in aplicatie: parola completa, parola mascata, autentificare prin Mobile Banking. Autorizezi usor si in siguranta tranzactiile pe care le faci prin Internet Banking fie prin introducerea codului unic primit prin SMS, fie prin Mobile Banking.

 

Transferuri in lei gratuite
Poti face oricate transferuri si plati de facturi in lei prin Internet Banking catre conturi deschise la alte banci din Romania, fara comisioane. In plus, pentru transferurile frecvente poti crea sabloane astfel incat sa le poti realiza si mai rapid.

 

Adaugi conturi, carduri si faci economii rapid

E simplu sa deschizi alte conturi si sa soliciti Carduri de debit Personalizate in lei si in valuta care iti vor fi livrate gratuit prin curier. De asemenea, poti constitui depozite la termen in lei si valuta si poti sa transferi bani in si din conturile de economii oricand doresti.

 

Cautare avansata
Motorul de cautare, usor accesibil, va gasi ceea ce te intereseaza intr-o clipa. Poti cauta nu numai o tranzactie in istoric, ci si operatiunea dorita. Asadar, daca vrei sa verifici daca ai facut o plata sau ai nevoie sa blochezi cardul, utilizezi foarte usor motorul de cautare integrat in platforma.

Administrezi usor cardurile detinute

Poti seta direct in Internet Banking limitele de tranzactionare la POS si ATM si poti activa sau dezactiva platile contactless cu cardurile tale. In cazul in care nu-ti gasesti cardul, il poti bloca temporar, si ii poti schimba PIN-ul gratuit ori de cate ori ai nevoie.

Control asupra banilor tai

Ai acces la istoricul tranzactiilor, avand posibilitatea de a le filtra in functie de nevoile tale. Astfel, poti gasi rapid transferurile catre o anumita persoana sau tranzactiile intr-o anumita valuta. Poti vizualiza si descarca extrase de cont pentru perioada dorita si ai acces in orice moment la informatiile despre produsele de credit detinute (ex. suma datorata la overdraft, graficul de rambursare pentru credit etc.).