Cum poti obtine creditul?

Cum poti obtine creditul?

 Pentru a obtine un credit de refinantare, trebuie sa ai:

  • Varsta cuprinsa intre 22 si 70 ani (la scadenta ultimei rate a creditului); 
  • Venituri din salarii*, pensii sau din activitati independente, precum si alte venituri care pot fi dovedite cu documente justificative;
  • Venitul minim net de 1.500 Lei/ luna.

In cazul in care soliciti creditul impreuna cu sotul/sotia sau o alta persoana (codebitor), acesta trebuie sa indeplinesca aceleasi conditii.

Pentru accesarea creditului este necesar sa-ti deschizi un cont curent in lei la banca noastra prin care se va putea folosi creditul. Vezi beneficiile contului curent aici.

Pentru a solicita un credit de refinantare, ai la dispozitie urmatoarele modalitati:

  • Vino in Punctele de vanzare dedicate serviciilor bancare din magazinele Telekom si obtine de la reprezentantii nostri oferta pentru creditul solicitat (suma pe care o poti imprumuta si valoarea ratei lunare). Poti semna pe loc contractul de credit, iar in cazul in care nu sunt necesare verificari suplimentare din partea Bancii, vei avea acces la bani pe loc prin Cardul de debit Instant. In vederea achitarii creditelor detinute la alte banci, se va efectua transferul sumei refinantate, fara costuri suplimentare.
  • Suna in Contact Center la numarul de telefon 021 9253 (tarif normal), disponibil 24/7, pentru a afla daca esti eligibil pentru obtinerea unui Credit de refinantare si pentru a primi o oferta orientativa pentru creditul solicitat.

 

* Minimum 3 luni vechime la actualul loc de munca.