Cum obtin un Credit de refinantare?

Alege Creditul de refinantare prin oferta Telekom Banking ca sa-ti reduci ratele la creditele pe care le ai la alte banci. In plus, poti obtine o suma suplimentara ca sa-ti pui in aplicare planurile.

Poti imprumuta sume pana la 100.000 lei pe o perioada de pana la 5 ani.

Vino in punctele de vanzare dedicate serviciilor bancare din magazinele Telekom si obtine de la reprezentantii nostri oferta pentru creditul solicitat (suma pe care o poti imprumuta si valoarea ratei lunare). Ulterior, va fi necesar sa furnizezi documente care sa ateste valoarea creditelor pe care doresti sa le refinantezi si contul in care trebuie transferati banii pentru refinantare.

Pentru accesarea creditului este necesar sa-ti deschizi un cont curent in Lei la banca noastra prin care se va putea folosi creditul. Vezi beneficiile contului curent aici.

Dupa acordarea creditului, vom transfera suma refinantata in contul pe care l-ai indicat, iar, daca ai solicitat o suma mai mare, o vei putea accesa din contul curent Telekom Banking.

Pentru a solicita un Credit de refinantare, trebuie sa ai:

  • Varsta cuprinsa intre 22 si 76 ani (la scadenta ultimei rate a creditului);
  • Venituri din salarii*, pensii sau din activitati independente precum si alte venituri care pot fi dovedite cu documente justificative;
  • Venitul minim net de 500 lei/ luna;
  • Minimum 3 luni vechime la actualul loc de munca.

In cazul in care soliciti creditul impreuna cu sotul/sotia sau o alta persoana din familie (codebitor), acesta trebuie sa indeplinesca aceleasi conditii.