Ce avantaje iti ofera creditul de nevoi personale?

Ce avantaje iti ofera creditul de nevoi personale?

Iti indeplinesti dorintele

Vrei sa-ti renovezi locuinta? Sau sa-ti cumperi o masina noua? Sau poate vrei sa pleci in sfarsit in vacanta mult visata?  Indiferent de dorinta ta, prin oferta Telekom Banking poti imprumuta pana la 150.000 lei pe o perioada de pana la 5 ani, ca s-o indeplinesti cat mai curand. Poti primi o suma mai mare solicitand creditul impreuna cu sotul/sotia sau cu o alta persoana.

 

Faci o singura vizita la banca

Poti primi banii pe loc daca veniturile tale pot fi verificate in baza de date ANAF si nu este necesar sa aduci documente suplimentare. Cu aceasta ocazie, iti va fi deschis si contul curent in care vei primi banii si iti va fi emis gratuit Cardul de debit Instant prin care vei avea acces imediat la credit.

 

Ai acces gratuit la bani

Poti folosi oricand doresti banii imprumutati, fara sa platesti comisioane. Ii poti retrage gratuit la orice ATM sau poti face plati la POS si pe internet prin Cardul de debit Instant, pentru care nu platesti comisioane de emitere si administrare lunara. De asemenea, ii poti transfera gratuit catre orice conturi deschise la banci din Romania prin serviciile de Internet si Mobile Banking, care iti sunt oferite fara comision de administrare.

Poti schimba banii la cel mai bun curs valutar

Daca ai nevoie sa schimbi banii imprumutati in valuta, poti deschide gratuit conturi pentru platforma Schimb Valutar Online ca sa faci schimburi in EUR, USD si alte 8 valute tranzactionabile, la cel mai bun curs valutar din piata, fara sa te deplasezi la banca.

Rambursezi creditul in rate fixe sau descrescatoare

Poti alege sa rambursezi creditul in rate lunare egale sau descrescatoare. Ratele se vor retine automat din contul tau curent in ziua scadentei alese de tine. Pentru asigurarea banilor pentru plata ratei in contul curent, poti transfera banii de la orice banca, poti sa-i depui in numerar la terminalele PayPoint sau la orice casierie din reteaua Telekom - gasesti aici lista de magazine.

Administrezi creditul, fara drumuri la banca

Poti face o serie de operatiuni legate de administrarea creditului tau prin Contact Center sunand la numarul de telefon 021 9253 (tarif normal). Poti solicita prin Contact Center schimbarea datei ratei lunare de plata, sa-ti fie transmis prin email graficul de rambursare si chiar realizarea rambursarii anticipate partiale sau totale a creditului tau. De asemenea, prin Internet si Mobile Banking poti vedea graficul de rambursare al creditului tau.