Ce este experienta #BankingLiberare?

Ce este experienta #BankingLiberare?

Deschizi contul cand vrei tu
Te bucuri de cel mai rapid proces de deschidere online a contului, de pe telefon, laptop sau prin Contact Center, disponibil 24/7. Fara sa mai fii nevoit sa te incadrezi in programul de lucru al bancii sau sa completezi formulare stufoase.

Ai acces la bani de oriunde si oricand
De-acum vizita la banca se muta pe telefonul tau. Cu 2 clickuri sau 1 touch vezi cati bani ai in cont si faci operatiunile de care ai nevoie. Ai acces gratuit la cele mai prietenoase si inovative servicii de Internet și Mobile Banking.

Folosesti banii fara comisioane
Nu platesti comisioane cand incasezi si transferi bani online catre orice cont din Romania, iar administrarea contului in lei este gratuita daca incasezi lunar in cont minimum 650 lei. In plus, poti deschide direct din Internet si Mobile Banking conturi in valuta (EUR, USD si GBP) fara comisioane de administrare.

Retragi bani gratuit de oriunde in lume
Ai puterea de a transforma orice bancomat intr-unul al bancii tale. Prin cardurile de debit in lei si valuta ai acces gratuit la banii tai, fara sa mai ai grija gasirii bancomatului potrivit. In plus, primesti gratuit Cardul instant in lei, in orice magazin Telekom, iar daca vrei un Card personalizat in lei sau valuta*, il soliciti direct din Internet si Mobile Banking si il primesti gratuit prin curier.

Iti tii banii sub control
Prin widget-ul aplicatiei de Mobile Banking ai acces rapid, fara logare, la soldul contului si la ultimele 3 tranzactii. Pentru platile cu cardul, poti seta direct in aplicatia de Mobile Banking limitele de tranzactionare la POS si ATM, poti activa sau dezactiva platile contactless, iti poti bloca temporar cardul sau poti schimba PIN-ul gratuit ori de cate ori ai nevoie.

Ne poti suna 24/7
Oricand ai nevoie de noi, ne gasesti la un apel distanta. Consulantii nostri iti stau la dispozitie 24/7 la 021 9253 (tarif normal), daca suni din Romania, sau la +40 21 796 74 00 (tarif normal), daca suni din strainatate, ca sa-ti ofere detalii legate de conturile si tranzactiile tale, suport in utilizarea serviciilor de Internet si Mobile Bankig, precum si informatii despre celelalte produse din oferta Telekom Banking. In plus, poti realiza telefonic deschiderea de noi conturi, transferuri in lei si valuta si chiar operatiuni de administrare a creditului.

* Administrare card personalizat 3 lei/luna.