Vreau cont prin Telekom Banking!

Vreau cont prin Telekom Banking!

Deschide simplu si rapid contul tau prin oferta Telekom Banking, in doar cateva minute!
Alege metoda care ti se potriveste.


100% online - fara sa vii la banca, fara hartii!

Deschide 100% online contul, in mai putin de 5 minute. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de pe site cu datele tale personale, sa incarci fotografia actului tau de identitate si sa transferi 1 RON dintr-un alt cont pe care il detii la alta banca din Romania.

Poti deschide contul urmand aceiasi pasi si din aplicatia Telekom Banking pe care o poti descarca gratuit din Google Play si AppStore.

Aplici online si venim noi la tine!

Completeaza formularul de pe site sau din aplicatia mobila Telekom Banking cu datele tale personale si incarca fotografia actului tau de identitate si pe cea a unui alt document prin care sa te putem identifica (permis de conducere, card de sanitate, talon de pensie, factura pe numele tau). Un curier iti va aduce documentele sa le semnezi si imediat ce acestea ajung la noi, iti vom activa contul.

Suna-ne ca sa ne dai datele tale si venim noi la tine!

Ne poti suna 24/7 la 021/9253 (tarif normal) pentru a ne lasa datele tale personale si vom trimite gratuit prin curier documentele ca sa le semnezi. Imediat ce le primim semnate de tine, iti vom activa contul.

Fa-ne o vizita intr-un magazin Telekom!

Te asteptam in cel mai apropiat magazin din reteaua Telekom si in cateva minute iti vom deschide contul si iti vom emite pe loc Cardul instant in lei. Este necesar sa ai actul de identitate la tine.

Lista completa a magazinelor Telekom si Germanos o gasesti aici*.

* Produsele si serviciile din oferta Telekom Banking nu sunt disponibile in reteaua de magazine partenere ale Telekom Romania.