Ce avantaje iti ofera creditul de refinantare?

Ce avantaje iti ofera creditul de refinantare?

Rata mai mica si bani in plus

Cu un singur credit iti poti reduce valoarea ratelor pe care le platesti in prezent pentru creditele detinute la alte banci (credite de nevoi personale, carduri de credit sau limite de overdraft). Totodata, poti obtine o suma suplimentara de bani pe care o poti folosi imediat, asa cum doresti. Prin oferta Telekom Banking poti imprumuta pana la 150.000 Lei pe o perioada de pana la 5 ani. Poti primi o suma mai mare solicitand creditul impreuna cu sotul/sotia sau cu o alta persoana.

 

Acordare rapida

Te bucuri de un proces rapid de acordare a creditului, fara prea multe hartii si drumuri la banca. E de ajuns sa ne faci o singura vizita ca sa ne aduci documentele privind creditul/creditele pe care vrei sa le refinantezi, iar daca veniturile tale pot fi verificate in baza de date ANAF, poti primi banii in cont chiar in aceeasi zi. Dupa acordarea creditului, vom transfera gratuit suma refinantata in contul pe care l-ai indicat, iar daca ai solicitat o suma mai mare, o vei putea accesa imediat prin Cardul de debit Instant care iti va fi emis pe loc.

 

Servicii si tranzactii online gratuite

In situatia in care obtii si o suma suplimentara de bani pe langa suma refinantata, o poti accesa gratuit prin Internet si Mobile Banking. Poti face transferuri in lei fara comisioane catre orice banca din Romania. De asemenea, o poti retrage gratuit la orice ATM din tara si din strainatate sau poti sa o folosesti ca sa faci plati pe internet si la POS prin Cardul de debit Instant, pentru care nu platesti comisioane de emitere si administrare lunara.  

Rambursarea creditului in rate fixe sau descrescatoare

Poti alege sa rambursezi creditul in rate lunare egale sau descrescatoare. Ratele se vor retine automat din contul tau curent in ziua scadentei alese de tine. Pentru asigurarea banilor pentru plata ratei in contul curent, poti transfera banii de la orice banca, poti sa-i depui in numerar la terminalele PayPoint sau la orice casierie din reteaua Telekom - gasesti aici lista de magazine.

Faci operatiuni legate de credit de la distanta

Poti face o serie de operatiuni legate de administrarea creditului tau prin Contact Center, sunand la numarul de telefon 021 9253 (tarif normal). Poti solicita schimbarea datei ratei lunare de plata, transmiterea prin email a graficului de rambursare si chiar realizarea rambursarii anticipate partiale sau totale a creditului tau. De asemenea, prin Internet si Mobile Banling poti vedea graficul de rambursare al creditului tau.