Ce avantaje iti ofera Contul curent cu servicii de baza?

Ce avantaje iti ofera Contul curent cu servicii de baza?

Nu platesti comisioane

Deschiderea si administrarea Contului curent cu servicii de baza este gratuita. Poti primi incasari in lei si face transferuri in lei prin Internet si Mobile Banking sau in Punctele de vanzare dedicate serviciilor bancare din reteaua de magazine Telekom, fara sa platesti comisioane.

 

Ai acces nelimitat la banii tai

Ai la dispozitie serviciile de Internet si Mobile Banking pentru care nu platesti comision de administrare, prin care poti accesa banii din cont pentru a face tranzactii la orice ora, de oriunde te-ai afla. De asemenea, prin Cardul de debit Instant in lei, atasat Contului tau curent cu servicii de baza, poti retrage numerar gratuit de la orice bancomat din tara si strainatate.

 

Ai card de debit gratuit

Primesti pe loc Cardul de debit Instant in lei, atasat Contului tau curent cu servicii de baza, in orice Punct de vanzare dedicat serviciilor bancare din reteaua de magazine Telekom. Emiterea si administrarea acestuia sunt gratuite.

 

Ai control asupra banilor din cont

Prin Internet si Mobile Banking ai acces instant la istoricul tranzactiilor si la extrasele de cont. Totodata, poti stabili rapid, de ori cate ori ai nevoie, limitele de tranzactionare la POS si ATM pentru Cardul tau Instant.

 

Contact Center 24/7

Consultantii nostri iti stau la dispozitie 24/7 la 021 9253 (tarif normal), daca suni din Romania, sau la +40 21 796 74 00 (tarif normal), daca suni din strainatate, ca sa-ti ofere detalii despre deschiderea unui Cont curent cu servicii de baza si sa te ajute sa realizezi tranzactiile dorite.