Ce avantaje ai?

Ce avantaje ai?

Deschizi contul 100% online direct din aplicatie

In doar cateva minute, deschizi contul 100% online, direct de pe telefonul tau, prin aplicatia Telekom Banking. Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi gratuit aplicatia, sa completezi datele tale personale, sa incarci fotografii cu cartea de identitate si un alt document de identificare si sa incarci un scurt video selfie cu tine.

 

Faci banking 100% online

Prin aplicatia Telekom Banking operatiunile bancare sunt floare la ureche. Fara sa completezi formulare complicate si, mai ales, fara sa mai mergi la banca. Cu un simplu touch intri in cont si faci simplu si rapid transferuri, plati de facturi, soliciti card sau faci economii.

 

Nu platesti comisioane

Prin Telekom Banking faci banking fara comisioane. Incasezi si faci transferuri online gratuite in lei de la si catre conturi deschise la orice banca din Romania. In plus, nu te costa nimic sa utilizezi aplicatia mobile Telekom Banking.

 

Iti folosesti banii in siguranta

Intri in aplicatie si autorizezi operatiunile simplu si rapid folosind una dintre metodele de securitate disponibile: cod PIN, model connecting dots, amprenta si Face ID in functie de capabilitatile telefonului tau. Ai posibilitatea de a schimba singur oricand doresti metoda de acces in aplicatie si autorizare a operatiunilor, fara sa depinzi de banca.

 

Transferi si primesti bani instant de la prieteni

Vrei sa returnezi banii pe care ti i-a imprumut un prieten? Sau ai platit masa de pranz pentru colegii tai si trebuie sa recuperezi banii de la acestia? Prin aplicatia Mobile Banking, poti primi si face transferuri rapide catre ceilalti utilizatori ai aplicatiei Telekom Banking prin functiile NFC, cod QR sau transfer catre un contact sau o adresa de email din telefon*. Totul se intampla instant, fara sa fie necesar sa cunosti si sa introduce IBAN-uri.

 

Stii mereu ce se intampla cu banii tai

Atunci cand vrei sa afli rapid cati bani mai ai in cont, poti apela la widget-ul care afiseaza in timp real soldul contului si ultimele 3 tranzactii, fara sa te loghezi in aplicatia Telekom Banking. Iar atunci cand vrei sa verifici daca ai facut o plata sau ai nevoie sa blochezi rapid cardul pe care nu il gasesti, utilizezi motorul de cautare si gasesti intr-o clipa ceea ce te intereseaza.

 

Blochezi cardul rapid din aplicatie

In cazul in care iti pierzi sau iti este furat cardul, il poti bloca imediat prin aplicatia de Mobile Banking, fara sa pierzi timp sunand la banca. De asemenea, poti schimba PIN-ul gratuit ori de cate ori doresti si poti activa sau dezactiva instant platile contactless cu cardul.

* Transferurile prin functiile NFC, cod QR sau catre un contact sau o adresa de email din telefon se realizeaza exclusiv intre conturile Telekom Banking, iar utilizatorii trebuie sa aiba activate aceaste functii.