Care sunt beneficiile depozitelor la termen?

Care sunt beneficiile depozitelor la termen?

Deschizi depozite in lei si valuta

Depozitele la termen din oferta Telekom Banking sunt disponibile in Lei, EUR, USD si GBP. Astfel, ai posibilitatea de a-ti tine economiile in valute stabile, avand garantia unui castig suplimentar din dobanda acumulata la scadenta depozitului. Suma minima de constituire este de 1.000 RON pentru depozitele in lei, respectiv de 200 EUR/ USD/ GBP pentru depozitele in valuta.

Flexibilitate in alegerea termenelor

In functie de nevoile tale, poti alege intre termene scurte sau medii de constituire a depozitelor. Termenele disponibile sunt: 1 luna, 3 luni, 6 luni, 12 luni. Poti opta inca de la inceput sau pe parcursul perioadei de constituire pentru prelungire automata ca sa nu mai ai grija reinnoirii depozitului tau la fiecare scadenta.

Reinnoirea depozitului cu sau fara capitalizarea dobanzii
In cazul in care decizi ca depozitul tau sa se reinnoiasca cu optiunea de capitalizare a dobanzii, acesta se va prelungi automat cu valoarea initiala a depozitului la care se va adauga dobanda acumulata, iar in acest fel tu vei economisi mai mult. In cazul in care nu optezi pentru capitalizarea dobanzii, dobanda acumulata va fi transferata in ziua scadentei in contul curent ca sa o poti folosi imediat cum doresti.

Deschizi si lichidezi depozite fara sa mergi la banca
E simplu sa constitui depozite la termen online prin Internet si Mobile Banking, fara sa mai mergi la banca si sa mai ai grija pastrarii banilor cash. De asemenea, poti suna 24/7 in Contact Center si sa soliciti constituirea depozitelor pe durata si in valuta aleasa de tine. Aceleasi optiuni sunt disponibile si daca doresti sa lichidezi depozitele inainte de scadenta.

Folosesti gratuit banii din depozit oricand ai nevoie

De multe ori accesul la banii din depozit este gratuit doar in ziua scadentei. Prin oferta Telekom Banking ai acces gratuit la bani oricand ai nevoie, chiar si cand lichidezi depozitul inainte de scadenta. Prin Cardul de debit Instant sau Personalizat ii poti retrage gratuit la orice ATM din lume sau ii poti folosi pentru plati fara comision la POS si pe internet.

Ai zero comisioane

Nu te costa nimic sa deschizi si sa lichidezi depozitul, iar transferul sumelor din depozit si a dobanzii acumulate in contul curent la scadenta depozitului este de asemenea gratuit. Pentru a constitui un depozit este necesar sa detii un cont curent in lei si in valuta depozitului tau, pentru care nu platesti comision de administrare daca incasezi lunar in cont minimum 650 de lei.

Garantarea depozitelor

Fondurile din depozitele la termen sunt garantate in limita a 100.000 EUR prin Fondul de Garantare Bancar din Polonia. Informatii despre termenii si conditiile aplicate regasesti aici.