Carduri de debit

NOUL TAU CARD CU RETRAGERI GRATUITE ORIUNDE IN LUME!

Acum ai puterea de a transforma orice bancomat intr-unul al bancii tale! Prin cardurile din oferta Telekom Banking ai acces nelimitat si gratuit la banii tai, oriunde te-ai afla. Hai #BankingLiberare!

 

  • Ai zero comision la retrageri de la orice ATM, oriunde in lume;
  • Faci plati rapide si fara comisioane pe internet si la POS in tara si in strainatate;
  • Soliciti online si primesti gratuit prin curier Cardul Personalizat in EUR, USD si GBP;
  • Ai acces la functii de securitate pentru carduri in Mobile Banking: schimbare PIN, swipe on/off plati contactless, blocare card;
  • Poti apela 24/7 Contact Center daca ai nevoie de informatii despre tranzactiile tale.

Deschide cont online

Vezi aici cum poti deschide cont online

Ce avantaje ai?

Ce avantaje ai?

Card Instant in lei gratuit

Primesti pe loc Cardul de debit Instant in lei, in orice magazin Telekom, fara comisioane de emitere si administrare. Acesta este un card nepersonalizat, care iti ofera insa aceeasi siguranta si flexibilitate ca un card personalizat. Il poti folosi imediat pentru retrageri la ATM si plati gratuite, in tara si in strainatate.

 

Card Personalizat in lei si valuta

Poti solicita online un Card de debit Personalizat in lei sau in valuta (EUR, USD si GBP) si il vei primi gratuit prin curier la orice adresa in Romania in maximum 4 zile. Emiterea este gratuita, iar comisionul de administrare este de doar 3 lei /luna.

 

Retrageri la ATM gratuite si nelimitate

Indiferent de tipul de card ales, ai acces nelimitat la banii din conturile tale pentru a-i retrage gratuit de la orice ATM din lume.  

 

Plati rapide oriunde in lume

Platesti comod si in siguranta in magazine la POS si pe internet, in tara si in strainatate, fara comisioane. In plus, toate cardurile din oferta Telekom Banking sunt contactless, ceea ce face si mai usoara realizarea platilor de zi cu zi, mai mici de 100 lei, doar prin apropierea cardului de POS si fara a fi necesara introducerea codului PIN.

 

Plati online, chiar si in lipsa cardului

Stiai ca poti plati cu cardul pe internet chiar si cand nu ai cardul la tine? E simplu! Intri in aplicatia de Mobile Banking, vizualizezi datele cardului tau (numar, valabilitate si cod CVC/CVV) si apoi realizezi plata online.

 

Securitate

In Internet si Mobile Banking ai la dispozitie diverse optiuni de securitate pentru cardurile tale. Poti seta si modifica limitele de plata la POS, contactless si pe internet, precum si limitele de retragere de la ATM. In plus, poti bloca imediat cardul daca il pierzi si poti schimba gratuit codul PIN ori de cate ori doresti. Cu un simplu swipe on/off poti activa sau dezactiva platile contactless.