Solicita amanarea la plata a ratelor!

Solicita amanarea la plata a ratelor!

Suntem alaturi de clientii nostri, iar siguranta lor este o prioritate pentru noi.

Daca in acest context, generat de epidemia de Covid 19, ai dificultati la rambursarea lunara a ratelor creditelor tale, atunci ai posibilitatea amanarii platii lunare a ratelor pe o perioada cuprinsa intre o luna si 9 luni.

Daca vrei sa soliciti amanarea platii ratelor la creditele tale, te rugam sa completezi cererea din pagina dedicata, sa ne contactezi la 021 9253 sau sa ne trimiti un mesaj pe adresa de email contact@telekombanking.ro.

In cazul in care folosesti adresa de email, te rugam sa mentionezi urmatoarele informatii: 

  • Subiect email: "Solicitare amanare plata rate";
  • In continutul mesajului sa precizezi obligatoriu numele si prenumele, CNP-ul, numarul tau de telefon si motivul pentru care soliciti amanarea platii ratelor, pentru a te putea contacta in cel mai scurt timp posibil.

Te rugam sa tii cont si de urmatoarele informatii suplimentare:

In perioada de amanare a platii ratelor nu vei rambursa nicio suma bancii;

  • Amanarea de la plata a ratelor se poate aplica pentru toate creditele de nevoi personale pe care le detii prin oferta Telekom Banking, acordate pana la data de 30.03.2020;
  • Dupa ce iti confirmam primirea solicitarii tale, vom procesa cererea ta de amanare a platii ratelor, operatiune care va dura aproximativ 15 zile lucratoare;
  • Dupa procesare, iti vom trimite pe e-mail o informare privind modificarile aduse contractului de credit si noul grafic de rambursare. Nu este necesar sa vii la noi sa semnezi documentele in original.

Completeaza cererea de amanare la plata a ratelor la credite, conform prevederilor OUG 37/2020 privind acordarea unor facilitati pentru creditele acordate de institutii de credit si instituttii anumitor categorii de debitori.

·