Alior Bank

Despre Alior Bank

Alior Bank S.A Sucursala Varsovia este o banca de top din Polonia si de asemenea, cea mai dinamica banca in dezvoltarea unei game largi de produse si servicii atat pentru persoane fizice cat si pentru cele juridice. Alior Bank si-a inceput activitatea in Polonia in anul 2008 si si-a consolidat pozitia pe piata financiar-bancara prin produsele si serviciile inovatoare care stabilesc noi standarde de inovatie si calitate in domeniul bancar. In acest moment, Alior Bank, este una din principalele banci de pe piata bancara din Polonia. In Decembrie 2012, Banca si-a facut debutul pe Bursa din Varsovia cu cel mai mare IPO (Oferta Publica Initiala) dintre companiile private, inregistrat de la inceputurile Bursei, in valoare de aproximativ 2,1 miliarde PLN. In martie 2014, in mai putin de 18 luni de la lansarea pe Bursa, Banca a fost introdusa in WIG20, lista ce cuprinde cele mai mari 20 de companii listate la Bursa din Varsovia.

Operatiunile institutiei sunt caracterizate printr-o crestere dinamica a noilor clienti. La sfarsitul anului 2013, Alior Bank avea 2,12 milioane de clienti, cu 42% mai multi decat in anul precedent. In 2012 numarul clientilor crestea cu 50% an dupa an. O asemenea crestere dinamica a fost obtinuta prin standarde de inalta calitate si oferirea de produse care combina principiile traditionale ale sistemului bancar cu solutiile inovatoare.

Alior Bank este castigatoarea unor prestigioase premii si clasamente internationale. Printre cele mai importante enumeram:

  •   "Cea mai buna Banca de retail din Europa 2014", "Cea mai buna Banca de retail din Europa 2015", Retail Banker International
  •    "Cea mai buna Banca din Polonia", Global Finance
  •   "Banca anului in Polonia", The Banker

In 2013 Alior Bank a semnat cu contract cu T-Mobile Polonia cu scopul de a oferi atat produse si servicii bancare cat si un lant de aprovizionare pe mai multe canale, nu numai in mod traditional cat si on-line.

T-Mobile Banking este rezultatul unui parteneriat strategic creat pentru a oferi cele mai bune oferte bancare de pe piata. Datorita cooperarii celei mai inovative banci cu cel mai mare operator de telefonie, a fost creata o noua generatie de servicii bancare.